Tentang Kami

TWOMAX Enterprise adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang diluluskan oleh kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan di bawah Akta Pemberi pinjaman 1951.

Kakitangan kami di TWOMAX Enterprise mempunyai pengalam yang terbaik untuk membantu anda dalam peminjaman wang. Kami memahami tentang keperluan khusus anda untuk kemudahan pinjaman wang.

TWOMAX Enterprise menawarkan perkhidmatan pinjaman wang dan penyelesaian yang paling inovatif untuk transaksi komersil. Perniagaan kami berpusat pada hubungan, dan perkhidmatan peribadi kami adalah TERBAIK dalam melayani keperluan peminjam.

TWOMAX Enterprisememberi pinjaman peribadi dengan pinjaman kelulusan yang begitu cepat kami percaya bahawa kami akan menolong dan selesaikan apajua masalah kewangan anda.

TWOMAX Enterprisesedia membantu masalah kewangan anda dengan menyediakan pinjaman peribadi dan settlement di syarikat lain.

Maklumat dan butir-butir peribadi semua pelanggan kami adalah sulit dan tidak didedahkan kepada sebarang pihak ketiga atau sesiapa pun.


TWOMAX Enterprise .............. sentiasa mementingkan keyakinan serta kerahsiaan maklumat anda.